~ Light Road ~
Özel Güçlerini yansıtmaya ne dersin? O zaman katıl !
~ Light Road ~
Özel Güçlerini yansıtmaya ne dersin? O zaman katıl !
~ Light Road ~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Light Road ~

.. Özel Güçlerini ışığa yansıt ..

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Profesörlerin Masası

3 posters
YazarMesaj
Rosepery Urielis Phoenix

Rosepery Urielis Phoenix

Doğum tarihi : 14/12/94

Özel Gücün
Özel Güç: Su Yaratmak

Profesörlerin Masası Empty
MesajKonu: Profesörlerin Masası   Profesörlerin Masası I_icon_minitimeCuma Ağus. 28, 2009 9:59 am

**
Amy Catniss Moon

Amy Catniss Moon

Doğum tarihi : 11/03/95

Özel Gücün
Özel Güç: Deprem Yaratma

MesajKonu: Geri: Profesörlerin Masası   Profesörlerin Masası I_icon_minitimeCuma Ağus. 28, 2009 12:50 pm

Amy, saatine baktığında neredeyse geç kalacağını farketti. Arkadaşı Rosepery evleniyordu. Hem de Amy'nin hiç ama hiç hoşlanmadığı Xavier adlı bir Işık Savaşçısı ile... Aslında Rose da öyleydi, ama Amy onu seviyordu. Neden düğününe gitmeye söz verdiğini de bilmiyordu. Bir bahane uydurabilirdi. Bu konuda gerçekten iyiydi. Orası büyük ihtimalle Işık Savaşçıları ile dolu olacaktı. Amy, birkaç tanıdık olmasını istiyordu. Rose'a söz verirken bunu hiç düşünmemişti. Düğünlerden nefret ederdi. Kalabalıktan da... Ama zaten az olan dostlarından birinin düğününe gitmemesi kötü olurdu. Hazırlanması uzun sürmüştü. Üzerine simsiyah bir elbise giydi. Bu elbiseyle güzel göründüğüne inanıyordu. Sonra diğer işlerini de tamamlayıp dışarı çıktı. Çıkarken içeri şöyle bir bakış atmayı da unutmamıştı...

Balo salonu, Eiffel Kulesi'ndeydi. Paris, hiç hoşlanmamıştı Amy bundan... Salona girer girmez gözüne ışıklar yansıdı ve gözlerini kısarak mırıldandı: "Ahh, kahretsin!" Işıklar, ışıklar, ışıklar... İçeri doğru ilerledikçe insanları daha net görebiliyordu artık. Bazıları dans pistinde hoplayıp zıplıyorlardı. Dans, hiç Amy'ye göre değildi. Bazı kişiler ise masalarda oturmuşlardı. Amy de profesörlerin oturacağı masaya yöneldi. Ne düşüncelilerdi, profesörlere özel bir masa yapmışlardı. Amy suratındaki ciddi ifadeyi korumaya çalışıyordu. Rosepery neredeydi ki? Amy, etrafa bakınmaya devam etti. O sırada birkaç öğrenci gözüne takıldı. Çoğu kişinin partneri vardı. Amy tiksinircesine dilini çıkardı ve yüzünü buruşturdu. Bir partner hayattan istediği en son şeydi. Zaten evlenmek de ona göre saçmaydı. Etrafına bakınmaya devam etti ve belki konuşabileceği birini bulabilirdi. Bunu umut ederek biraz daha bakındı ve sonunda masaya ellerini koyarak öylece oturmaya başladı. Bu gün çok uzun olacak gibiydi, ve tabii sıkıcı...
Rosepery Urielis Phoenix

Rosepery Urielis Phoenix

Özel Gücün

MesajKonu: Geri: Profesörlerin Masası   Profesörlerin Masası I_icon_minitimeCuma Ağus. 28, 2009 1:51 pm

Tahmin ettiğim gibi Boyd teklifimi reddettmişti. Bende diğer misafirlere hoşgeldiniz demek için Boyd'a ''İyi eğlenceler'' dilerek, yanından ayrıldım. Nereye uğrayacağıma karar verememişken, ilk önce Profesörlerin yanına uğramamın çok daha iyi olacağını düşündüm. Çünkü hepsinin bana bir faydası dokunmuştu. Bu nedenle onlara uğramamam ayıp olurdu. Aslında John'unda benimle gelmesi daha iyidi. Ama şu an için nerede olduğunu bilmiyordum. Acaba beni terk mi etmişti? Saçmalama Rose! Ne alakası var? Belki de dışarıya çıkıp nefes almak istemiştir. Biliyor muydum bilmiyorum ama aşırı şüpheleniyordum. Galiba biraz saçma oldu. Kendimden nefret edercesine profesörlerin yanına oturdum. Hemen hemen herkes kendi halindeydi. Gözüme bir anda Profesör Amy takıldı. Her ne kadar John'u sevmese de beni kırmayıp geldiğini biliyordum. Mutsuzluğundan burada olmak istememesi gayet net bir şekilde anlaşılıyordu. Gözleriyle dans pistindekileri tarıyor, sanki onlardan nefret edercesine içinden söyleniyordu. Daha fazla söylenmesine dayanamayarak duvağımı çektim ve yanındaki boş sandalyeye oturdum. Geldiği görmüştü fakat hiç bir şey söylememişti. En iyisi konu açmalıydım.

''Merhaba Amy. Nasılsın? Mutsuz görünüyorsun. Bir sorun mu var?

diyerek geniş muhabbete başladım. Her ne kadar geniş bir muhabbet olabilirse...
Xavier John Phoenix

Xavier John Phoenix

Doğum tarihi : 10/12/94

Özel Gücün
Özel Güç: Bölünmezlik

MesajKonu: Geri: Profesörlerin Masası   Profesörlerin Masası I_icon_minitimeCuma Ağus. 28, 2009 2:05 pm

Biraz etrafıda masalarda dolaştıktan sonra profesör masasına gittim ve orda biricik eşim Rosepery vardı onla ben ayrı ayrı dolaşıyorduk masaları yanına gitmek istedim ve ağır adımlarla yanına gittim Amy'le konuşuyordu ilk önce beni farketmediler bende biraz oturudum tabi fırsattan istifade onlardan biraz uzağı oturup dinlendim biraz yotulmuştum birde düğünden önce telaş edince yorgunluğuma yorgunluk katıldı, soğuk bir su içtim. Bu arada eşim ve Amy muhhabete devam ediyorlardı. Yerimden kalktim ağır adımlarla yanlarına gittim. Amy'e dönerek

"Düğünden memnunmusun?"

Diye sordum gülümseyerek biraz mutsuz gözüküyordu.
Amy Catniss Moon

Amy Catniss Moon

Özel Gücün

MesajKonu: Geri: Profesörlerin Masası   Profesörlerin Masası I_icon_minitimeCuma Ağus. 28, 2009 4:32 pm

Amy, bir süre daha oflayıp poflayarak etrafına bakındı. Ne kadar da sıkıcıydı. Karşıdan Rosepery'nin geldiğini görünce ise hafifçe gülümseme gereği duydu. Ama hiçbir şey söylemedi. Bu kızın güzelliğine her zaman için hayran olmuştu. Sade bir güzellik... Tam da o iğrenç Işık Savaşçıları'na uyacak şekilde, değil mi? Ah, elbette... Işık Savaşçıları iyidir, Işık Savaşçıları doğrudur. Amy sırıttı. Bu sefer kendi düşüncelerine gülüyordu. Rose, biraz endişeli gibiydi. Ah, Amy'nin mutsuzluğundan mı endişeleniyordu ki? Çok da umrundaydı sanki. Amy, soğuk bir şekilde bunları düşünürken Rosepery de konu açmak istemiş olmalıydı ki: ''Merhaba Amy. Nasılsın? Mutsuz görünüyorsun. Bir sorun mu var?" Amy hafifçe gülümsedi. Ne diyebilirdi ki?

"Selam! İyiyim, mutluluklar" Bunu söylerken bir yandan da karşıdan gelen Xavier'e soğuk ve nefret dolu bir bakış atmıştı. "Yoo, mutluyum. Sorun falan da yok." dedi ve noktayı koyarmışçasına son sözcüğü vurguladı. Ne kadar da güzel bir muhabbetti bu... Xavier'in kendilerine doğru geldiğini farkeden Amy, şu anda ellerini yere koyup ufak bir depremle onun işini bitirmek istediğini farketti. Ama Rose için burdaydı ve bunu yapmayacaktı. En azından şimdilik... Sonra işine bakardı. Bunun kolay olacağını düşünüyordu. Xavier'a soğuk bakışlar atmaya devam ediyordu ki, o Amy'ye dönüp: "Düğünden memnun musun?" Ah, inanamıyordu Amy. Resmen bir Işık Savaşçısı ile konuşuyordu. Tabii çoğu kimse onun bir karanlık olduğunu bilmiyordu. Ama Rose'un biliyor olması gerekirdi. Ona da sınarcasına bir bakış attı ve biraz telaşlı gibi göründüğünü farketti. Yine sırıtmaya karar verdi ve bunu yaptı. Arkasından da Xavier'a dönüp:

"Ah, tabii ki Bay Phoenix... Tebrik ederim. Umarım sonsuza kadar mutlu olursunuz!" dedi. Soğuk bir ses tonuyla söylemişti bunları. Xavier'ın da kendisini anlayacağından emindi. Sonsuza kadar mutlu olmalarını falan, resmen öylesine söylemişti. Aslında kendini deprem oluşturmamak için zor tutuyordu. Şöyle bir 8 şiddetinde deprem, iyi olurdu ki daha fazlalarını da yapabilirdi. Bu düşüncesine gülümsemekten kendini alıkoyamadı. Kötüydü ve bunu seviyordu. Sonra masanın üzerindeki içecekten bir yudum aldı ve dans pistini seyretmeye devam etti. Bakalım daha neler görecekti?
Rosepery Urielis Phoenix

Rosepery Urielis Phoenix

Özel Gücün

MesajKonu: Geri: Profesörlerin Masası   Profesörlerin Masası I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 10:15 am

Büyük bir sıkıntıyla Profesör Amy'nin konuşmasını bekliyordum. Şu an için hiç bir tepki vermemişti sadece hafif bir şekilde gülümsemişti. Eğer bir müddet daha konuşmazsa diğer misafirlerin yanına gitmek için ayaklanacaktı. Birden yanında John'u gördü. Bir an da kayboluyor ve aniden ortaya çıkıyordu. Ne yapmaya çalışıyordu bu?

''John neredeydin? Çok merak ettim. Bir anda ortadan kayboldun''

diyerek kötü bir bakış fırlattım. John mutlaka cevap vermeliydi. Beni korkutmaya hakkı yoktu.

''Özür dilerim Rose. Misafirlerle ilgileniyordum''

Bu cevap beni gerçekten rahatlatmıştı. En azından bir şeyler yapmıştı. Boş boş gezmemişti. John, Amy'nin yanına gelerek eğlenip eğlenmediğini sordu. Tıpkı benim gibi... Amy -ne olduysa artık- bir anda tepki verdi. "Selam! İyiyim, mutluluklar. Yoo, mutluyum. Sorun falan da yok." İnanmalı mıydım acaba? Karanlık tarafta olduğunu biliyordum. Bir Işık Savaşçısının düğünü onun hoşuna gidecekti ve mutlu olacaktı haa... Hayatta böyle bir şeye inanmam. Gülümseyerek;

''Üzgünüm diğer misafirlerin yanına gitmem lazım, kusura bakmayın. İyi eğlenceler.''

dilerek sandalyeden kalktım ve yetişkinleri masasına gitmek üzere yol aldım.
Amy Catniss Moon

Amy Catniss Moon

Özel Gücün

MesajKonu: Geri: Profesörlerin Masası   Profesörlerin Masası I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 2:17 pm

Amy, Rosepery'ye baktı. Onun mutlu olduğuna inanmıyor gibiydi ki haklıydı da hani. Onlar Bay Phoenix'le sohbete dalmışlardı. Amy, delici bir bakış attı. Neden Phoenix'i sevmiyordu. Bir süre sonra Rosepery, Amy'ye döndü ve: ''Üzgünüm diğer misafirlerin yanına gitmem lazım, kusura bakmayın. İyi eğlenceler.'' dedi. Amy gülümsemeye çalıştı ama yüzündeki ifadenin intikam alırmış gibi göründüğünü biliyordu. Böyle görünmek istemese de huyuydu bu. Ne yapabilirdi ki? Rose ayağa kalkmışken: "Görüşürüz Rose... Sonra görüşürüz. Umarım mutlu olursunuz. Onunla..." diye tekrarladı önceden de söylediği şeyleri. 'Onunla' derken başıyla Phoenix'i göstermişti. İçten miydi ki acaba? Hayır, elbette ki değildi. Sesindeki nefreti hissedebiliyordu. Dünya karanlık olmalıydı, aydınlıklara yer yoktu. Rose, uzaklaşırken arkasından baktı. Phoenix de gitmişti. Rose'un yetişkinler masasına gittiğini gördü ve orada oturan profesörlere baktı. Yine aydınlık tarafta olan Henry Phoenix ordaydı. Aydınlık, nefret... Burada daha fazla kalmasına hiçbir neden yoktu. Maksat Rosepery'e görünmek değil miydi zaten? Ayağa kalktı ve dışarı çıktı. Daha fazla katlanamayacaktı zaten.

Profesörlerin Masası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Akheron Masası
» Hephaistos Masası
» Persophene Masası
» Yetişkinlerin Masası